Velkommen til vores gæstebog

Kære besøgende skriv gerne en lille hilsen, især hvis i kender til vores sted. Det er altid rart for andre som ikke kender Uglen, at få lidt kommentarer fra andre end os.
Skrevet af Lene Neubert, d. 09-01-2014
Christina var vores super barnepige for mine tvillingedrenge Oliver og Victor i et par år i perioden 2006 til 2008 (tror jeg nok).
Jeg havde 100% tillid til Christina, og hun har mega overskud til aktiviteter med børnene og til altid godt humør. Super pålidelig og stabil.
Børn i Uglen får med garanti super service - og fortryder med garanti IKKE deres valg af Uglen. Så flot et tilbud fandtes ikke den gang jeg havde brug for det.
På varmeste anbefalinger
E-mail:
Skrevet af Katja Rahbek , d. 20-12-2013
Jeg lærte Christina at kende i vores fælles mødregruppe :-) Skulle jeg ud og vælge pasning til mit pureste guld, ville jeg uden at blinke vælge Uglen (Christina) . Rolig , mild og glad. En knald dygtig pædagog , med fantasi og kreativitet ud over det sædvanlige, og som virkelig brænder for sit fag og de børn hun får i armene :-).
Ligeså vigtigt er det at nævne at man altid hos Christina, hendes mand og skønne unger, finder et hjem med overskud, positiv stemning og hjerterum!
Uglen er det perfekte sted for dig der kun vil det bedste for dit barn, og som sætter pris på at han/hun, ikke bare er et tilfældigt nummer i rækken.
E-mail:
Skrevet af Anita Sørensen, d. 19-12-2013
Jeg har været så heldig at være i mødregruppe med Christina. Hun er bare så rolig, glad og så fantastisk til de små (og store), og så er hun rigtig kreativ og fuæd af gode ideer. Jeg ville have ønsket at Christina havde ført sin drøm ud i livet da jeg havde brug for pasning til min prinsesse - valget var helt klart faldet på Christina.
E-mail:

Nyeste kommentarer

12.01 | 08:36

undskyld jeg først ser din kommentar nu, i er velkommen til at kontakte os, der er mulighed for en plads. 26275753
vh
christina

25.10 | 13:07

Hej Christina
Jeg har en datter fra januar 2019 og vi er lige flyttet til Hillerød fra Sverige, hvis i evt har en åbning i det nye år må vi så komme og kigge?

24.04 | 10:28

Du er velkommen til at ringe på 26275753 eller sende en SMS der er det lidt nemmere at svare.
Deltids plads er meget på hvad der fungere for barnet og os

24.04 | 10:17

Hej Nanna
Du er velkommen til at komme på besøg. Du kan sende en SMS på 26275753 så kan vi finde en dag
Venlig hilsen
Christina