Velkommen til vores gæstebog

Kære besøgende skriv gerne en lille hilsen, især hvis i kender til vores sted. Det er altid rart for andre som ikke kender Uglen, at få lidt kommentarer fra andre end os.
Skrevet af Ida, d. 29-11-2022

Hvem der bare er så heldige at få en plads i Uglen!
Vores datter Yrsa har gået i uglen frem til hun blev 3 år. Vi har hver eneste dage afleveret en glad pige, som har været klar på en ny spændende dag hos Tanja og Christina. I ferier har hun spurgt hvornår hun kunne komme tilbage i Uglen igen og ved sengetid har hun glædet sig til næste dag i uglen. Tanja og Christina formår at skabe et trygt og nærværende miljø for alle deres børn. De tager højde for hvert enkelt barn og deres forskelligheder. Deres dagpleje er et sted, hvor man selv ville have lyst til at blive hele dage og vi har som forældre været fuldstændig trygge ved at afleveres vores datter. De er bare guld værd og de er meget savnet❤️
Skrevet af Charlotte Eichler Helt Carlsson, d. 26-12-2020
Esther har gået i uglen fra hun var 10 mdr. til nu hvor hun skal i børnehave. Vi var fra første møde helt trygge og vi har i alle årene været så glade for at aflevere Esther hos Tanja og Christina. Der er tryghed, varme, nærvær og udvikling hos Uglen. At aflevere og hente hos de samme voksne, at få en snak om sit barns dag og at opleve deres omsorg for og indlevelse i Esthers udvikling og liv har været SÅ fantastisk. Vi kunne ikke have ønsket et bedre sted til Esther ❤️ Vi savner allerede Uglen!! Kh. Thomas og Charlotte og Esther
E-mail:
Skrevet af Pia Brokær, d. 26-04-2020
Nu har vi haft både vores søn og vores datter i Uglen igennem en årrække. Christina og Tanja kan tilbyde nærvær, tid og en ægthed af empati, som er så utrolig vigtig for børnene.
Det er et trygt sted for både børn og forældre, og der er altid tid til en snak og et knus.
Jeg vil give stedet min varmeste anbefaling - og det er til enhver tid der, jeg selv vil have mine børn :)
E-mail:
Skrevet af Pia Brokær, d. 26-04-2020
Nu har vi haft både vores søn og vores datter i Uglen igennem en årrække. Christina og Tanja kan tilbyde nærvær, tid og en ægthed af empati, som er så utrolig vigtig for børnene.
Det er et trygt sted for både børn og forældre, og der er altid tid til en snak og et knus.
Jeg vil give stedet min varmeste anbefaling - og det er til enhver tid der, jeg selv vil have mine børn :)
E-mail:
Skrevet af Kathrine jensen, d. 10-10-2018
I uglen formår de at skabe det nærvær og den tryghed man som forældre selv ønsker at kunne give sit barn, i de timer man ikke er sammen. Jeg er en bekymret mor, men i de to år, at min søn Sylvester har været i uglen, har jeg været tryg hver eneste dag. Dette skyldes Christina og Tanja , som er to utrolig omsorgsfulde og hjertevarme kvinder. Man kan som forældre mærke at de brænder for deres fag, og brænder for at give børnene en dejlig og meningsfuld hverdag. Dette gør de ved at proppe dem med nærhed, tryghed, skønne oplevelser og masser af kram. Udelivet vægter de også højt, og det har vores dreng virkelig nydt! Vi er så positive omkring uglen, fordi vi kan se på vores søn, at han har haft det fantastisk , og har lært en masse gennem leg og fællesskabet med de andre børn. Tak for at i har givet vores lille dreng så mange ting med i rygsækken til hans videre rejse i børnehaven. De hjemlige rammer og den store farlighed, udgør verdens bedste pasningsording! Tak for to fantastiske år, i betyder meget for vores lille familie.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Maria , d. 11-09-2018
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Uglen ved Christina og Tanja.
Vi har haft vores datter Isabella i Uglen fra december 2016 til sommeren 2018.
Det er et dejlig jordnært sted hvor der er plads til de små poder, men hvor man også får fordelen ved to voksne og lidt flere børn.
I uglen er de gode til at gøre ting med børnene, der er mange projekter og ture ud i naturen og de oplever en masse spændende ting.
Der er ingen tvivl om at der er stort fokus på læring og samvær børnene imellem i alt hvad de foretager sig og de er gode til at dele børnene op alt efter behov og alder.
Både Christina og Tanja står klar med kram og omsorg, jeg har aldrig været ked af at skulle aflevere min datter og hvis det har været en lidt trist morgen så kommer der oftest en sms med et glad billede og en lille opdatering.
Vores oplevelse af uglen er en masse glade børn og der en god relation til forældrene.
Tak for en dejlig tid i Uglen vi er glade for vi valgte jeres sted og i har helt sikkert været med til at skabe en tryg start for vores datter med jeres store arrangement, omsorg og de rammer i har opbygget i Uglen.
Også en stor tak til både Christina og Tanjas familie som også er en stor del af Uglen.

Mange hilsner Isabella + far og mor
E-mail:
Skrevet af Bettina Aagaard Larsen, d. 07-09-2018
Vi har haft vores datter Liva i Uglen fra hun var 1 år til hun skulle i børnehave, og jeg har kun positive ting at sige om Uglen og om Tanja og Christinas engagement.

I Uglen bliver alle børn mødt med anerkendelse og respekt og Tanja og Christina har en helt særlig evne til at yde omsorg og skabe trygge rammer for alle børn.
Deres kreativitet og nærvær er beundringsværdigt, og Tanja og Christina er fagligt dygtige, og samtidig personligt engagerede i hver eneste barn.

Ord kan ikke beskrive hvor glade og taknemmelige vi har været for at have vores barn i Uglen.

TAK for jeres imødekommenhed, jeres kreativitet og engagement.
Det er guld værd at der findes et sted som Uglen, hvor man altid er tryg ved at aflevere sit barn.
E-mail:
Skrevet af Tanja Nielsen, d. 19-09-2017
Vi var så heldige og få plads til vores lille datter Sofia i efteråret 2015.
Det har været den bedste beslutning vi har taget, de trygge rammer, rutiner og en dagligdag med fokus på ro, omsorg og massere af kram har været lige hvad Sofia har haft brug for.
Sofia var ikke bare en af børnene i dagplejen, hun blev hurtigt en del af familien og brugte mange morgener på sofaen med Christinas egne børn før de skulle i BH/skole ☺️

Christina har en særlig udstråling og hun vil ikke bare passe på ens barn hun holder af dem og man kan se det i hendes øjne og man er så tryg ved og skulle aflevere sit barn.

Tanja har et helt utroligt roligt væsen og tager alt med et smil, og man kan se børnene er trygge.

Disse to damer har fundet deres kald og sofia har fået så meget med i rygsækken som har gjort hende en glad, fjollet og viljestærk lille tøs som nu er startet i børnehave ☺️

Jeg ville uden tvivl vælge uglen igen til næste barn ☺️
Skrevet af Trine, d. 08-08-2017
Uglen er uden diskussion det bedste sted at starte når man er en lille-tot der skal møde institions-verdenen❤️
Vi havde fornøjelsen af at aflevere vores søn igennem 2 år, og de 2 år har været den bedste start for vores søn, både Christina, og Tanja besidder en ro, og hjertevarme man ikke finder mange steder, og når det kommer til det pædagogiske er her to kvinder der har styr på, og brænder for det de laver.
Vores søn blev mens han gik i uglen diagnosticeret med infantil autisme, og dette rummede uglen også, og vi afleverede/hentede hver dag en glad, og tryg dreng, hvilket vi i dag ved har lagt grundstenen for at han tør møde verdenen mere åbent ❤️
Det må også nævnes at vi nød godt af den fleksibilitet man til tider som børnefamilie har behov for❤️
Så overvejer du/i at opskrive jeres barn i Uglen, så kan vi kun give vores allerbedste anbefalinger, da Uglen i vores øjne er Hillerøds bedste pasningstilbud til børn i vuggestue alderen ❤️
Tusinde tak for 2 fantastiske år❤️
E-mail:
Skrevet af Louise Rønne Green, d. 07-08-2017
Vores datter har haft en fantastisk god tid i Uglen. Christina og Tanja møder børnene med hjertevarme og et knus og er i den grad voksne, som man som forældre er tryg ved at aflevere sit barn hos. Vi har helt fra første dag følt at Christina og Tanja så vores datter, som det lille menneske hun er, og hurtigt lærte hende rigtigt godt at kende.

Det fungerer rigtigt godt med stor-dagpleje, hvor man på bedste vis kombinerer det trygge og nære som dagplejen tilbyder og samtidigt har mulighed for nogle dage at dele børnegruppen i 2 og lave forskellige ting. De mange forskellige aktiviteter er tilpasset de forskellige børn, så alle deltager i noget, som giver dem gode oplevelser. Den lidt større gruppe har også betydet, at vores datter har haft mange gode legekammerater i Uglen, og dem har vi også kontakt med, efter hun er startet i børnehave.

Vi vil på det varmeste anbefale Uglen <3
E-mail:
Skrevet af Trine , d. 13-04-2017
Vores søn, Willum-Otto, har været med helt fra Uglens begyndelse og var også den første, der blev skrevet op. Allerede på vores for-besøg mærkede vi en ubeskrivelig hjerte-varme, en nærhed og ro, som gik rent ind hos os og vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at det var sammen med Christina, at vores lille søn skulle tilbringe de næste år.
Han startede d. 29/9-2014 og havde sin sidste dag d. 31/8-2016, så det nåede næsten at blive to hele år hos Verdens mest Fantastiske Ugle-mor.
Willum-Otto har altid været i de bedste hænder og Christina har med sit søde, rolige, smilende, indlevende, kærlige, omsorgsfulde og rummelige sind, altid haft fokus på det positive hos det enkelte barn og hjulpet det let og elegant over de forhindringer/udfordringer, det har mødt på sin vej.
Uglens hjemmelige rammer, hvor Christinas dejlige familie også er en stor del af livet i dagplejen, har uden tvivl været til stor gavn for vores søn og at han så tilmed også har fået et hav af naturoplevelser med i rygsækken, ja det er jo bare endnu et kæmpe stort plus.
Vi nåede ikke at have så lang tid sammen med Tanja, men vi er sikre på, at I er et godt team og komplimenterer hinanden godt.
Vi er så evig taknemmelig for jeres fantastiske arbejde og for den perfekte start på "pasningslivet", I har givet vores søn.
Willum-Otto har nu gået i børnehave i 8 måneder, men han taler stadig om 'min Christina og Tanja' og at han vil over og lege i Uglen, så ja, I har begge en stor plads i hans hjerte. Og gensynsglæden er heller ikke til at tage fejl af, når han ser jer i Legejunglen et par gange om året. Bliv endelig ved med at holde fast i den tradition.
Af hjertet tak for 2 fantastiske år.
E-mail:
Skrevet af Mia og Marius, d. 24-06-2016
Malthe fik plads i Uglen i april 2015 hvor han var næsten 2 år(juni) efter at ha været passet hjemme. Det er den bedste beslutning vi har taget. Hos Christina oplevede vi et helt unikt nærvær og ro hvor Malthe kunne fortsætte i det hjemlige miljø med hygge og tid til det enkelte barn. I uglen fik Malthe en masse naturoplevelser og udelivet har han virkelig elsket.
Christina har altid stået klar med smil og åbne arme så både Malthe og os forældre har følt os velkommen.
Vi har 3 større børn som alle har gået i vuggestue og vi kan virkelig mærke den store positive forskel Uglen har gjort for os og for Malthe. Det er den klart bedste start dit barn kan få på "pasninglivet"
E-mail:
Skrevet af Katrine Christiansen, juni 2016, d. 02-06-2016
Et indlæg jeg netop har skrevet på facebook, fordi jeg er en GLAD mor.

Hold nu op en dag... har været hele følelsesregistret rundt. OG er endt på den fede side..... nemlig da Julius dagplejeMOR igen overrasker mig positivt. Hun er SÅ engageret og med et gigantisk hjerte at jeg næsten smelter. Hun har skabt sin egen private dagpleje og jeg er SOLGT! Jeg kan ikke på denne tråd beskrive HVOR MEGET jeg glæder mig over at mit barn bliver passet hos hende. Men hun er en ener. Hendes hjem er på børnenes præmisser, hendes familie er en del af hendes dagplejebørn. Hun er SÅ inkluderende, så engageret, så rolig, moderjord, så blid, SÅ ærlig, SÅ kærlig, SÅ opmærksom på mit barns signaler, udtryk, tilknytning, søvn, velbefindende både fysisk og psykisk. Julius hopper over i hendes arme når vi ankommer om morgenen og han bliver modtaget med kærlighed, smil, nus, kys og kram <3 < 3 <3
Jeg er SÅ taknemmelig og kan kun anbefale hendes dagpleje.
Christina du er en GAVE til vores barn og dermed hele vores familie.
Og Tanja - du er med til at skabe det unikke rum som er i uglen - vi holder super meget af jer begge og glædes over det samarbejde i har OG alle de mulighed det åbner at det er en dagpleje med 2 voksne og 7-10 børn. FANTASTISK! Tak for jer...
E-mail:
Skrevet af Pia Brokær, d. 27-05-2016
At have barn i Uglen har været den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet på min søns vegne. Min søn har været i Uglen hos Christina fra september 2014 - maj 2016, og hver dag har jeg følt mig meget privilegeret, at jeg har kunne aflevere min søn i hjemlige forhold til en af de mest hjertevarme og rolige personer jeg længe har mødt. Christina har et evigt overskud, et nærvær og en ro, som smitter positivt af på både børn og forældre. I uglen ses børnene for hvem de er og hvad de kan, de mødes med åbne arme og med spændende naturaktiviteter og man kan mærke, at Christina tager børnene ind som værende næsten hendes egne. Min søn indgik ikke blot i et "pasningstilbud" med andre søde børn, men blev en del af en familie. Dette er efter min mening den absolut bedste start et barn kan få i de vigtige år fra 0-3. Mine varmeste anbefalinger herfra.
E-mail:
Skrevet af Marie Richardy, d. 17-01-2014
Jeg er Christinas tidligere kollega. Christina er en meget dygtig og engageret pædagog. Hun er varm og nærværende og har lært mig rigtig meget. Hun ser det enkelte barn og forstår at rumme alle slags børn. Jeg håber jeg får mulighed for en dag at lade Christina passe mit næste barn.
E-mail:

Nyeste kommentarer

12.01 | 08:36

undskyld jeg først ser din kommentar nu, i er velkommen til at kontakte os, der er mulighed for en plads. 26275753
vh
christina

25.10 | 13:07

Hej Christina
Jeg har en datter fra januar 2019 og vi er lige flyttet til Hillerød fra Sverige, hvis i evt har en åbning i det nye år må vi så komme og kigge?

24.04 | 10:28

Du er velkommen til at ringe på 26275753 eller sende en SMS der er det lidt nemmere at svare.
Deltids plads er meget på hvad der fungere for barnet og os

24.04 | 10:17

Hej Nanna
Du er velkommen til at komme på besøg. Du kan sende en SMS på 26275753 så kan vi finde en dag
Venlig hilsen
Christina