indkøring-tryghed-god tid

Efter en del år i institutions verdnen har vi læst, lært og set en masse eksempler på hvad en god og mindre god inkøring kan indenholde.

Vi har valgt at en indkøring i Uglen tager udgangspunkt i tryghed og fokus på det enkelte barn og dets familie.

Her er Uglens indkøringsplan:

1 til 2 mdr før opstarts datoen kommer man på små besøg med sit barn en gang om ugen. Når vi nærmer os opstarts datoen, kan vi aftale flere små besøg hvis vi skønner der er brug for det. Vi snakker sammen løbende og lære hinanden at kende og ligger en plan for en god indkøring.

Når vi når til den mdr hvor barnet skal starte "rigtigt" er barnet trygt i omgivelserne og børn og voksne er ikke nye og fremmed mere. Derfra er det vigtigt at vi hurtigst muligt får en "normal" hverdag op at køre hvor de bla. lære at sige farvel til jer og ser at i kommer tilbage.

Det er også når i begynder at gå fra jeres barn at Tanja og jeg får muligheden for at få en tæt tilknytning til jeres barn, da vi i de timer vil være jeres barns primære voksne og lære det rigtig godt at kende.

Det er meget vigtigt at vi har et åben forhold til hinanden og at i stoler på at vi nok skal gøre vores bedste for at passe godt på jeres barn. For jeres tryghed og gode mavefornemmelse giver tryghed til jeres barn.

 

 https://youtu.be/I5RBMW5jxGo

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 08:36

undskyld jeg først ser din kommentar nu, i er velkommen til at kontakte os, der er mulighed for en plads. 26275753
vh
christina

25.10 | 13:07

Hej Christina
Jeg har en datter fra januar 2019 og vi er lige flyttet til Hillerød fra Sverige, hvis i evt har en åbning i det nye år må vi så komme og kigge?

24.04 | 10:28

Du er velkommen til at ringe på 26275753 eller sende en SMS der er det lidt nemmere at svare.
Deltids plads er meget på hvad der fungere for barnet og os

24.04 | 10:17

Hej Nanna
Du er velkommen til at komme på besøg. Du kan sende en SMS på 26275753 så kan vi finde en dag
Venlig hilsen
Christina